Nagehan Kaşıkçı Necati Şaşmaz / Itgjbh1ipxeqwm - 2 çocuğu olan çiftin arasına ihanet girdiği iddia edildi.

Nagehan Kaşıkçı Necati Şaşmaz / Itgjbh1ipxeqwm - 2 çocuğu olan çiftin arasına ihanet girdiği iddia edildi.. Kurtlar vadisi pusu'nun polat alemdar'ı necati şaşmaz , bir sahnenin çekimi sırasında rahatsızlandı. Necati şaşmaz'ın 'çok ağır kusur' iddiası da ortaya çıktı. Çocukların velayeti nagehan kaşıkçı'da kalırken mahkeme 2 çocuğa ayda toplam 16 bin tl tazminat ödemesine hükmetti. Mahkeme, iki tarafı da eşit kusurlu gördüğü için şaşmaz ve kaşıkçı'nın tazminat taleplerini reddederken, çocukların velayeti nagehan şaşmaz'da kaldı. Müvekkilim iki evladının annesi nagehan şaşmaz ile birlikte tüm çabalara rağmen evliliğini kurtaramamıştır. dedi.

Kaşıkçı'nın eski eşi hakkında öne sürdüğü iddialar gündem olurken, nagehan kaşıkçı araştırılmaya başlandı. Necati şaşmaz ve nagehan şaşmaz'ın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Kurtlar vadisi pusu'nun polat alemdar'ı necati şaşmaz , bir sahnenin çekimi sırasında rahatsızlandı. Şaşmaz düğünde eşine 20 bin dolarlık tektaş, 75 bin dolarlık bilezik, gerdanlık ve küpe, 10 bin dolar değerinde cartier saat taktı. Nagehan kaşıkçı ani bir kararla necati şaşmaz ile nikah masasına oturmasıyla gündeme geldi.

Facebook
Facebook from lookaside.fbsbx.com
© aksam necati şaşmaz'ın eski eşi nagehan şaşmaz hakkında özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme' suçundan 22 yıla kadar hapis istemiyle kendisine dava açılmıştı. Kurtlar vadisi'nin polat alemdar'ı necati şaşmaz'ın kendisinden 21 yaş küçük nagehan kaşıkçı ile evlenmesinin yankıları sürerken, ünlü oyuncunun kayınpederinin yaptığı açıklama kafa karıştırdı. Necati şaşmaz ve nagehan şaşmaz'ın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Necati şaşmaz'ın sürpriz bir şekilde evlenmesiyle gündeme gelen nagehan kaşıkçı türk kamuoyu tarafından tanınan bir isim değil. Raci şaşmaz ve zübeyr şaşmaz adında iki kardeşi vardır. Necati şaşmaz ile dayımız ömer lütfi mete vasıtasıyla tanışıyorduk. Sessiz ve sakin bir hayat süren nagehan şaşmaz, 7 yıllık evliliğinin sonunda ise necati şaşmaz'ın kendisine karşı 10 milyon tl tazminat isteyerek açtığı boşanma davasıyla gündeme geldi. Senarist ömer lütfi mete'nin 1992 doğumlu güzeller güzeli yeğeni.

Sessiz ve sakin bir hayat süren nagehan şaşmaz, 7 yıllık evliliğinin sonunda ise necati şaşmaz'ın kendisine karşı 10 milyon tl tazminat isteyerek açtığı boşanma davasıyla gündeme geldi.

Peki nagehan şaşmaz (kaşıkçı) kimdir, kaç yaşında, nereli? Nagehan kaşıkçı türk dizi ve sinema oyuncusu necati şaşmaz ile evlendikten sonra gündeme geldi ve tanınmaya başladı. Şaşmaz düğünde eşine 20 bin dolarlık tektaş, 75 bin dolarlık bilezik, gerdanlık ve küpe, 10 bin dolar değerinde cartier saat taktı. Geçtiğimiz haftalarda necati şaşmaz ile yollarını ayıran nagehan kaşıkçı'nın hayatı internet kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. Necati şaşmaz, 12 aralık 2012 tarihinde kendisinden 21 yaş küçük nagehan kaşıkçı ile evlenmiştir. Kurtlar vadisi dizisiyle büyük bir üne kavuşan necati şaşmaz ile eşi nagehan kaşıkçı boşandılar. Nagehan kaşıkçı ani bir kararla necati şaşmaz ile nikah masasına oturmasıyla gündeme geldi. Necati şaşmaz'ın sürpriz bir şekilde evlenmesiyle gündeme gelen nagehan kaşıkçı türk kamuoyu tarafından tanınan bir isim değil. Yapılan tetkikler sonrasında şaşmaz'a üç gün önce maslak acıbadem hastanesi'nde anjiyo yapıldı. Nagehan kaşıkçı ünlü dizi oyuncusu necati şaşmaz'ın karısıdır. Necati şaşmaz trafik kazası geçirdi (polat alemdar trafi̇k ka. Karşılıklı olarak boşanma davası açan çiftten necati şaşmaz eşinden 5 milyon lira maddi, 5 milyon lira manevi tazminat ile iki çocuğunun velayetlerini talep etmişti. Necati şaşmaz & nagehan kaşıkçı www.renklihaberler.com.

Nagehan kaşıkçı ani bir kararla necati şaşmaz ile nikah masasına oturmasıyla gündeme geldi. Nagehan kaşkçı ile süpriz bir şekilde evlenen necati şaşmaz eşine 'servet' taktı! 41 yaşındaki oyuncu kendisinden 21 yaş küçük üniversite öğrencisi nagehan kaşıkçı ile 12 aralık 2012'de evlendi. Oyuncu necati şaşmaz ile nagehan kaşıkçı'nın 2,5 yıldır çekişmeli olarak devam eden davaları karara bağlandı ve çift boşandı. Necati şaşmaz hakkında şoke eden iddialar.

Necati Sasmaz 12 Yil Hapisle Yargilanacak
Necati Sasmaz 12 Yil Hapisle Yargilanacak from cdn.karar.com
Şaşmaz'ın ameliyat sonrası durumunun iyi olduğu öğrenildi. Boşanma aşamasındaki çift, 2 çocuk sahibidir. Peki ama nagehan necati şaşmaz çifti neden boşanıyor? Bir dönem ekranların fenomen dizisi 'kurtlar vadisi' isimli dizide polat alemdar karakteriyle tanınan necati şaşmaz ve nagehan kaşıkçı'nın beklediği karar bugün çıktı. Kurtlar vadisi'nin polat alemdar'ı necati şaşmaz'ın eşi negahan kaşıkçı, açtığı boşama davasına, kendini mehdi olarak gören şaşmaz'ın kadiri tarikatındaki bir zikir videosunu sundu. Nagehan kaşıkçı ünlü dizi oyuncusu necati şaşmaz'ın karısıdır. Mahkeme necati şaşmaz'ın aylık 16 bin lira nafaka ödemesine karar verirken, çocuklar anne veleyatine teslim edildi. Şaşmaz'ın iddiasının, çocuklarıyla ilgilenmeyen, lüks harcamalar yapan, bir eş gibi davranmayan olduğu ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu necati şaşmaz, 2012'de evlendiği eşi nagehan kaşıkçı'dan boşandı.

Aile mahkemesi'nde görülen davanın 13'üncü celsesine taraflar katılmazken, davaya katılanlar arasında nagehan kaşıkçı'nın avukatı deniz ketenci ve necati şaşmaz'ın avukatı altın mimir yer aldı. Nagehan kaşıkçı hakkında bazı bilgiler Necati şaşmaz ile dayımız ömer lütfi mete vasıtasıyla tanışıyorduk. Oyuncu necati şaşmaz'ın 10 milyon tl tazminat ve 2 çocuğunun velayetini isteyerek boşanma davası açtığı 7 yıllık eşi nagehan. Oyuncu necati şaşmaz ile nagehan kaşıkçı'nın karşılıklı açtıkları boşanma davası karara bağlandı. İstanbul anadolu aile mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada nagehan kaşıkçı'yı avukat deniz ketenci, necati şaşmaz'ı da avukat altın mimir temsil etti. Azonceoldu ekibi olarak nagehan şaşmaz kimdir, çocukları kim, kaç yaşında? Nagehan şaşmaz necati şaşmaz neden boşandı? Şaşmaz'ın iddiasının, çocuklarıyla ilgilenmeyen, lüks harcamalar yapan, bir eş gibi davranmayan olduğu ortaya çıktı. Peki ama nagehan necati şaşmaz çifti neden boşanıyor? Görünümler 1,1 mn7 yıl önce. Sayfa programında iddia edilen bir habere göre necati şaşmaz, 2012 yılında evlendiği nagehan şaşmaz ile boşanıyor. Çekişmeli davada necati şaşmaz ile nagehan kaşıkçı boşandı.

Söz konusu bugün görülen davanın 5. Karşılıklı olarak boşanma davası açan çiftten necati şaşmaz eşinden 5 milyon lira maddi, 5 milyon lira manevi tazminat ile iki çocuğunun velayetlerini talep etmişti. Eski eşi nagehan kaşıkçı, kendisini mehdi olarak görüyor dedi! Nagehan kaşıkçı ise eşinden 20 milyon lira maddi ve manevi tazminat ile çocukları ve kendisi için aylık 60 bin lira tazminat talebinde bulundu. İddialara göre nagehan şaşmaz eşi necati şaşmaz'ın telefonunda gördükleri karşısında şok oldu ve çift önce evi ayırdı şimdi de boşanma davası açtı.

Necati Sasmaz In Esi De Dava Acti
Necati Sasmaz In Esi De Dava Acti from img.gecce.com
Necati şaşmaz & nagehan kaşıkçı www.renklihaberler.com. Oyuncu necati şaşmaz ile nagehan kaşıkçı'nın 2,5 yıldır çekişmeli olarak devam eden davaları karara bağlandı ve çift boşandı. Necati şaşmaz, nagehan kaşıkçı'nın 'çok ağır kusurlu' olduğunu iddia etmişti. Kurtlar vadisi pusu'nun polat alemdar'ı necati şaşmaz , bir sahnenin çekimi sırasında rahatsızlandı. Müvekkilim iki evladının annesi nagehan şaşmaz ile birlikte tüm çabalara rağmen evliliğini kurtaramamıştır. dedi. Oyuncu necati şaşmaz, 7 yıllık eşi nagehan kaşıkçı'ya 10 milyon lira maddi ve manevi tazminat talebiyle ve 2 çocuğunun velayetini isteyerek boşanma davası açmıştı. Necati şaşmaz, 12 aralık 2012 tarihinde kendisinden 21 yaş küçük nagehan kaşıkçı ile evlendi. Boşanma aşamasındaki çift, 2 çocuk sahibidir.

Raci şaşmaz ve zübeyr şaşmaz adında iki kardeşi vardır.

Necati şaşmaz trafik kazası geçirdi (polat alemdar trafi̇k ka. Necati şaşmaz hakkında şoke eden iddialar. Kurtlar vadisi'nin polat alemdar'ı necati şaşmaz'ın eşi negahan kaşıkçı, açtığı boşama davasına, kendini mehdi olarak gören şaşmaz'ın kadiri tarikatındaki bir zikir videosunu sundu. İstanbul anadolu aile mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada nagehan kaşıkçı'yı avukat deniz ketenci, necati şaşmaz'ı da avukat altın mimir temsil etti. Raci şaşmaz ve zübeyr şaşmaz adında iki kardeşi vardır. Oyuncu necati şaşmaz ile nagehan kaşıkçı'nın 2,5 yıldır çekişmeli olarak devam eden davaları karara bağlandı ve çift boşandı. Oyuncu necati şaşmaz'ın kalbi tekledi! Oyuncu necati şaşmaz ile nagehan kaşıkçı'nın karşılıklı açtıkları boşanma davası karara bağlandı. Çekişmeli davada necati şaşmaz ile nagehan kaşıkçı boşandı. Haberler galeri necati şaşmaz ile nagehan kaşıkçı'nın nikahından kareler. Görünümler 1,1 mn7 yıl önce. Eski eşi nagehan kaşıkçı, kendisini mehdi olarak görüyor dedi! Yapılan tetkikler sonrasında şaşmaz'a üç gün önce maslak acıbadem hastanesi'nde anjiyo yapıldı.

İki yıl önce necati şaşmaz, 7 yıllık eşi nagehan kaşıkçı'ya 10 milyon lira maddi ve manevi tazminat talebiyle ve 2 çocuğunun velayetini isteyerek boşanma davası açtı nagehan kaşıkçı. Kurtlar vadisi'nde canlandırdığı 'polat alemdar' karakteri ile tüm dünyaca tanınan necati şaşmaz ile nagehan kaşıkçı şaşmaz'ın boşanacağı öğrenildi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook